Privacy Policy
Yleistä

Tätä sivustoa ylläpitää Delupe A/S, Helgavej 31, 3060 Espergaede, Denmark. Yrityksen rek. veronumero (CVR): DK34693129.

Meillä on useita sivustoja, joista joillekin voit rekisteröityä tai muulla tavoin antaa henkilötietojasi. Saatat joutua kirjautumaan päästäksesi tiettyihin ominaisuuksiin tai tarjouksiin. Tämä tietosuojakäytäntö kertoo, kuinka näitä tietoja käytetään ja miten voit ottaa meihin yhteyttä, jos olet epävarma jostakin asiasta.

1. Millaisia tietoja keräämme?

Jos päätät rekisteröityä sivustollemme, voimme pyytää sinulta tietoja, kuten nimi, sähköpostiosoite, postinumero, ikä, sukupuoli, puhelinnumero, sekä tuotetietoja. Sivustoillamme voi olla vapaaehtoisia kyselyitä, joissa pyydämme sinua antamaan mielipiteesi eri tuotteista ja palveluista. Jos lataat sisältöä sivuiltamme, tarkistamme laitteesi automaattisesti. Jos käytät yhteisötyökaluja, voimme tallentaa lähettämäsi ja vastaanottamasi sisällön ja viestinnän, ja pidätämme oikeuden valvoa viestintääsi. Voimme myös tallentaa yksityiskohtaisen kuvauksen toiminnastasi ja henkilökohtaisista mieltymyksistäsi vieraillessasi sivuillamme (katso alla kohta "Evästeet").

Sinun on aina hankittava suostumus ennen kuin annat meille henkilötietoja muista henkilöistä (esimerkiksi jos lähetät tarjouksia ystävällesi). Varmista, että antamasi henkilötiedot ovat oikeita ja ajantasaisia, ja että ilmoitat meille kaikista muutoksista.

2. Mitä teemme keräämillämme tiedoilla?

Käytämme keräämiämme tietoja monin tavoin:

  • hallitaksemme verkkosivustojamme ja tarjotaksemme tarvitsemiasi tietoja ja palveluita, mukaan lukien lataukset, chat-huoneet, ilmoitustaulut, tarjoukset ja kilpailut
  • suorittaaksemme sisäisiä arviointeja ja tutkimuksia verkkosivustojemme ja muiden tuotteiden ja palveluiden parantamiseksi
  • lähettääksemme sinulle uutiskirjeitä ja markkinointitietoja tuotteista ja palveluista, sekä tarjotaksemme tuotteita ja palveluita valituilta kolmansien osapuolien yrityksiltä, mutta vain lain sallimien rajojen mukaisesti tai pyynnöstäsi (katso kohta 6 "Tilauksen peruuttaminen" alla)
  • lähettääksemme hallinnollisia sähköposteja (esimerkiksi jos unohdat salasanasi)
  • estääksemme ja havaitaksemme petokset ja sivustojemme tai palveluidemme väärinkäytöt
  • käsitelläksemme asiakaspalveluun lähettämät pyyntösi
3. Kenellä muulla on pääsy tietoihisi?

Tytäryhtiöillämme, paikallisilla alihankkijoilla ja muilla meille työskentelevillä organisaatioilla on pääsy tietoihin. Tämän tarkoituksena on tietojen hallita meidän puolestamme ja pyytämiesi tietojen ja palvelujen tarjoaminen sinulle. Jotkut yritykset voivat tutkia tietojasi Euroopan talousalueen (ETA) ulkopuolisissa maissa, kuten Yhdysvalloissa tai Japanissa. Näiden maiden tietosuojalait eivät välttämättä tarjoa samaa suojaa kuin ETA. Jos et halua meidän siirtävän tietojasi tällä tavoin, sinun on pidättäydyttävä sivustomme käyttämisestä.

Poikkeustapauksissa meidät voidaan pakottaa käyttämään tai paljastamaan henkilötietojasi. Voi olla tilanteita, joissa laki vaatii meitä tekemään niin, tai joissa meidän on suojeltava tai puolustettava itseämme ja muita laittomalta tai haitalliselta toiminnalta. Jos liiketoimintamme myydään tai se organisoidaan uudelleen, tietosi voidaan siirtää osana yritystä.

4. Evästeet

Jotkut sivustomme sisältävät evästeitä. Evästeet ovat pieniä tekstitiedostoja, jotka sivusto siirtää tietokoneellesi verkkokäyttäytymisesi seuraamiseksi. Evästeitä voidaan käyttää sivustollamme tekemään vierailuistasi sivuillamme yksilöllisempiä tai parantamaan tapaa, jolla käytät tiettyjä sivustojemme piirteitä, sekä seuraamaan verkkokäyttäytymistä. Voit poistaa evästeet käytöstä muuttamalla selaimen asetuksia, mutta huomaa, että se voi vaikuttaa tämän sekä muiden sivustojen ominaisuuksien toimintaan.

5. Turvallisuus

Olemme ryhtyneet kaikkiin kohtuullisiin varotoimiin henkilötietojen suojaamiseksi. Näihin sisältyy niiden prosessien ja menettelytapojen määrittäminen, joilla minimoidaan tietojesi luvaton käyttö tai paljastuminen. Emme kuitenkaan voi antaa takeita, että pystymme eliminoimaan kaikki riskit siitä, etteivät luvattomat henkilöt väärinkäytä henkilötietojasi. Sinun on tallennettava salasanat ja tilitiedot turvalliseen paikkaan, eikä niitä saa koskaan paljastaa muille.

Ota yhteyttä heti, jos huomaat salasanasi luvattoman käytön tai muita tietoturvaloukkauksia. Sivustomme sähköisiin ilmoitustauluihin, chat-huoneisiin ja muihin julkisiin foorumeihin on julkinen pääsy. Sinun on vältettävä paljastamasta tietoja, joista sinut tai muut voidaan tunnistaa. Emme ole vastuussa näillä alueilla paljastamiesi tietojen suojaamisesta ja turvaamisesta.

6. Tilauksen peruuttaminen

Jos et enää halua saada meiltä mainosmateriaalia, seuraa mainosviestissä olevaa linkkiä tai siirry sivustolla kohtaan, jossa teit tilauksen, ja muuta viestintävaihtoehtoja.

7. Yhteydenotto meihin

Lain mukaan sinulla on oikeus tietää, mitä henkilötietoja organisaatiolla on sinusta, ja miten näitä tietoja käsitellään. Jos haluat tietää, mitä tietoja meillä on sinusta, voit ottaa meihin yhteyttä yhteydenottosivun kautta tai lähettämällä kirjeen osoitteeseen Delupe A/S, Helgavej 31, 3060 Espergaerde, Denmark.

Huomaa, että voimme pyytää sinua todistamaan henkilöllisyytesi ja periä pienen käsittelymaksun hallintokulujemme kattamiseksi.